Issue with Single Player Maps and certain Multiplayer ones too 5 replies

Please wait...

Silencer006

Founder of the }R{oman Empire

50 XP

19th March 2004

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

Something is wrong with these pictures. How do I fix it? shot0005.jpgshot0007.jpg




Silencer006

Founder of the }R{oman Empire

50 XP

19th March 2004

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

Okay the pictures aren't showing up...so I'll just explain it. On the map, I see wherever there is water, and sometimes it can be on land, the missing texture default. Y'know, the black surface with white stripes that means missing textures. How do I get rid of that? I even tried reinstalling.




$Michiel$

...

50 XP

24th April 2003

0 Uploads

1,252 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

Have you tried removing all the custom downloaded things from your base folder?




Silencer006

Founder of the }R{oman Empire

50 XP

19th March 2004

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

No...but that's not exactly something that I want to do lol.




Silencer006

Founder of the }R{oman Empire

50 XP

19th March 2004

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

By the way, this problem happens mostly in Jedi Academy single player. It occurs occassionally on a few maps in multiplayer, but most noticiable in SP. I forget what the level is called, but in JASP on the level where you have to escape that jail place, basically every ground texture on the outside part is missing. It looked really weird.




[PoT]Kaleb

GF makes me horny

50 XP

12th September 2003

0 Uploads

84 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

You could try what $Michiel$ said, try removing some custom maps (either one by one) untill you see wich one was causing the error, because one of your .pk3 is the responsible for causing the texture conflict.