No Problems but i CANT PLAY!!! -1 reply

Please wait...

Xercho

I'm too cool to Post

50 XP

20th March 2004

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Ok heres the problem, maybe its nothing or really dumb but i really need help :coffee: i have no graphics nor sound problems of any kind ( I GUESS! ) :uhoh: but at the very first scene, all i can do is just move around, i dont know how to take out my light saber or anything else :furious: i dont know wat am i doin wrong i mean, i already checked my configuration, the settings, EVERYTHING, but when i push any of the DEFAULT buttons, absolutley nothing happens!!!! for example when i push the 1 (button for light sabre) just the light sabre icon appears and the noise of it is heard, but when i hit the attack button or something nothing happens, so i cant go on with the game....... I hope someone can help me here, tnx for readin!! :type:




Dark Maul

|*|*|*|*|*|*|*|*|

50 XP

14th November 2002

0 Uploads

863 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

thats really odd, what happens when you attack the tree that your supposed to knock over? does anything happen?




Xercho

I'm too cool to Post

50 XP

20th March 2004

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

Actually i said i cant even take out my light saber, the interaction buttons dont work, i just can move, walk and jump, thats it, or u tell me how to take it out :uhm: :mad:




MeusH

°•°•°•°•°•°•°•°•°

50 XP

16th November 2003

0 Uploads

3,282 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

Did you chack controls?