Problem loading up JKA 3 replies

Please wait...

NightCrow

I'm too cool to Post

50 XP

26th December 2003

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

I have a problem loading up JKA. Whenever I load up JKA MP, I get an error at the end like this: --- ambient sound initialization --- Sound memory manager started Loading dll file ui. Failed to load dll, looking for qvm. Loading vm file vm/ui.qvm. Failed. Shutting down OpenGL subsystem VM_Create on UI failed I have the 1.01 patch and I have this error EVERY time i load JKA, using jamp.exe in the GameData dir and also the Shortcut on my desktop. I have bought the full retail version of Jedi Academy from a store. My hardware is as follows: Nforce2 Motherboard, 512 megs of DDR ram, an Ati Radeon 9600Pro, an AMD Processor 2500, with Windows XP Pro. I have tried uninstalling JKA and then reinstalling. I had no luck. Can someone please help me with my problem?




young Obi-Wan

I pretend I'm cooler than AzH

50 XP

17th October 2002

0 Uploads

4,137 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

the file ui.qvm in the vm folder (in the assets-pack) seems to be correpted.. try to exchange it




Darlmaster

I'm too cool to Post

50 XP

27th April 2004

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

i got that same error and i got past that point alot of times this is the frsit time this has happend what should i do i got mine at best buy bought it i tryed everything i know but no luc. what should i do.:( :(




young Obi-Wan

I pretend I'm cooler than AzH

50 XP

17th October 2002

0 Uploads

4,137 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

is the install CD damaged?