Weird bug, haven't seen it posted! 4 replies

Please wait...

Silverdawn

I'm too cool to Post

50 XP

5th October 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

This is a weird bug. I don't get any error messages whatsoever in Single Player, but after I complete a mission and proceed to the next one, the previous one isn't marked as completed! Meaning only one mission is marked as completed at all times! I can never get past the five first missions! Help!

I've tried reinstalling JK3, doesn't work.




Keato

I don't spend enough time here

50 XP

28th September 2003

0 Uploads

19 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

wow...that really sucks. hasnt happened to me....so i cant really help you out, sorry.




Silverdawn

I'm too cool to Post

50 XP

5th October 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

Thanks for the reply, though. Anyone else? Please? I really want to play this game.




Silverdawn

I'm too cool to Post

50 XP

5th October 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#4 16 years ago
SilverdawnThanks for the reply, though. Anyone else? Please? I really want to play this game.

I may have a theory, though I'm not sure. I used cheats, typing "devmap", although I did not use "devmapall". Could this cause my problem?




xgamerx

Willy Wonka ate my chocolate

50 XP

7th July 2003

0 Uploads

100 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

yes it could have caused a problem... What you will want to do is reinstall it once and then start playing again and when you need to use cheats type helpusobi 1 in the console then type your cheats. It should work then :).