Problem Ati x800 -1 reply

Please wait...

Tafy73

I'm too cool to Post

50 XP

17th July 2004

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

Hi, I have a problem with opf, i have changed my video card with ati x800, and the game does not start! when i lunch opf the screen will be came black and doesn't start. My configuration: catalyst 4.7, direct x 9.0b Xp pro abit kv8-max3 amd 64 3,0 corsair 1024 400Mhz ati x800

Please, somebody help me. PS:Sorry for my bad english.

Bye




StuPeR7

I'm too cool to Post

50 XP

23rd July 2004

0 Uploads

5 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

maybe ur gfx is too new.




R.Winters

Need a stupid user title...

50 XP

23rd July 2004

0 Uploads

1,283 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

Wow, thats one hell of a computer :D




commandos

I'm too cool to Post

50 XP

5th February 2006

0 Uploads

11 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

I just got a Saphire ATI 9800 pro as well and I loaded OFP and I get the same problem. My other computer has an NVidia FX 5900 and it runs fine on that PC. I am looking for an answer, but have not found one yet. I will post if I do. Woot I have the answer that should fix your problem. Go into the shortcut that starts the game and after the comand line put "-no map" at the end. Example: "C:\Program Files\Codemasters\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" -nomap This fixed the problem you described for me. I hope it works for you!

Mole




Tafy73

I'm too cool to Post

50 XP

17th July 2004

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

Thanks, a lot!!! It works fine.

Your suggest fixed my problem.

Thanks Mole and bye bye.