Mouse Problems -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 14 years ago

I've got some mouse problems that i hope someone knows how to solve. The thing is my mousebuttons doenst work properly anymore. I havnt had problems before but recently they have started to act rely wierd. The firebutton is the main problem. It doenst work all the time. 20/30 nothing happens when i press. 8/30 it jam and spray the entire clip. And only 2/30 it works like it supposed to. I have recently remade my binds but i dont think that they can make this effect , also the mouse works pefectly in the menus of the game and perfectly in windows so i cant say its something wrong with the mouse itself. Im just confused and can find whats wrong. Anyone got an ideea how to fix this. The mouse is a Logitech mx700. I have tried to set the +attack to a keyboardbutton and then it works alittle better but its still not good. Also a problem ive experianced is reloading sometimes jams itself. It fire one shot ,then it automaticly reloads. Then it fires a new shot and reloads again ... its goes on in a circle and its almost impossible to make it stop. This problem ive had before but it started doing this more freqently when the +attack started to make trouble. I have tried to reinstall wolf but the problem is still there. I have installed 1.41 patch and its still there. I just dont know what to do anymore .. HELP :confused:




Hfx-Rebel VIP Member

AzH owns my ass

50 XP

15th March 2004

0 Uploads

10,426 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

have you tried uninstalling and reinstalling the drivers for the mouse?

I have tried to set the +attack to a keyboardbutton and then it works alittle better but its still not good.

do you mean that after you binded a keyboard key to fire, you still had the same problem?




Tvoinpyer

I want to be like Revenge

50 XP

29th February 2004

0 Uploads

379 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

sounds more like a config problem.

To check this move the wolfconfig_mp.cfg file from your main folder to an other map. Like your desktop. Run wolfmp and load a map. Check if the problem still accures then. If it is not that then you can safely move the wolfconfig_mp.cfg file back.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 14 years ago

i think its a config problem too....then again it might not be....good luck!!:)




Capt. Queeg

50 XP

13th June 2003

0 Uploads

3,077 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

Single player or multiplayer online?




DEADEYE

Wild west mod of RTCW

50 XP

23rd April 2003

0 Uploads

3,213 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

Yer give as much info mate ..there a great mouse .. i have given mine a hiding and the kids and it was 57$ ozz ..well spent logiteck cordless optical job..then recharge 4 sets.. so i never run out :cya: good luck m8