problem starting selfmade DB map -1 reply

Please wait...

BallS@ck

I post to get attention

50 XP

19th July 2002

0 Uploads

69 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

when i start my map then it exits and i get this msg ->

-------------------------------------------------------------------- UT2003 Build UT2003_Build_[2002-10-28_01.28]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1340 MHz with 255MB RAM Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (3082)

Could not find a starting spot

History: MatchViewportsToActors <- (DB-MYMAP) <- ClientInit <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop --------------------------------------------------------------------- maybe you could tell me what is wrong ?




~Inferno~

I don't spend enough time here

50 XP

24th June 2002

0 Uploads

27 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

are you lacking player starts?????? i think i recall reading that you need a few different types 3 for each team........ make sure you got 1 for the keeper, atleast 1 for a normal guy, and then 1 for a member of the opposite team that just scored (to ensure they get the ball first)............. did you follow your guide??




Vertigo

Heel commentator

50 XP

24th October 2002

0 Uploads

1,622 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

Haven't tried DB mapping myself, but that error message always means there aren't enough playerstarts to go around- infact I got the very same message oh so long ago in my noob modding days when I tried to load UT's intromap as a DM level...

Listen to Inferno's advice and you should be able to fix it =) we need more DB maps.