game crashes when loading after install -1 reply

Please wait...

captin jack

I'm too cool to Post

50 XP

9th December 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

I've just formated my computer and reinstalled mohaa and spearhead it worked fine before the format and now when i go to load spearhead single player or multiplayer it crashes in the initial loading screen. every thing else works fine and Allied Assult seem's to work fine.

I'm really confused I am using the same O.S. as before windows 2000




ringoman5000

I'm too cool to Post

50 XP

13th January 2004

0 Uploads

8 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

dude, mine does the same thing cept, it is ingame it locks up.... __________________Intel Celeron 1.1ghz / 512 mb ram / GeForce 2 32mb vid card




ringoman5000

I'm too cool to Post

50 XP

13th January 2004

0 Uploads

8 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

it is like 10 or less min then it freezes hard, sound relays, and picture just stops...also it does this wolfenstien enemy - territory




zizzy

You've go to say shibby!

50 XP

25th November 2003

0 Uploads

199 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

I think you guys might have to re-update all of your drivers. Then give it a try




ringoman5000

I'm too cool to Post

50 XP

13th January 2004

0 Uploads

8 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

dude zizzy, even worse...nvidia dosen't have my drivers out anymore....i got a GeForce 2 MX200 32mb card......it is gay

:fistpunch:




zizzy

You've go to say shibby!

50 XP

25th November 2003

0 Uploads

199 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

go to the driver archive and you can download the last updated verision for the geforce 2 series, and the geforce 4 series

@

http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html

these are drivers for the win 2000/xp

hope this helps