Options are reseting every time i exit MOH aa/sh/bt -1 reply

Please wait...

DubbleG5

I'm too cool to Post

50 XP

24th March 2004

0 Uploads

8 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Allright heres the deal.. Had to clean HD, installed XP and everything needed.. Installed AA/SH/BT with all the updates... The custom controls Save... but not video and advanced.. dunno about others dont change em... The MP options save. Dunno if its MOH, or maybe its the ATI options that do it... (I also made sure none of the files in the dir were read-only, some are suppose to be, but i needed to make sure) HELP....




DubbleG5

I'm too cool to Post

50 XP

24th March 2004

0 Uploads

8 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

updated ATI software and reinstalled everything MOH.. SH and BT options are saving.. not MOH, i dont use MOH often.. but still want this fixed




Razor66

I don't spend enough time here

50 XP

6th March 2004

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

I have the same problem as you, my video settings always change without my consent. I use a ATI 9800XT on a high end system. I also have MX 440 & FX 5200 on my other computers and I don't have this kind of problem. I'm starting to suspect that nVidia paid EA to screw things up for ATI users. You'll grow white hair and still won't see a fix for this. Hell everyone wishes EA would release another patch for MOH:AA. But too bad they won't =/




Razor66

I don't spend enough time here

50 XP

6th March 2004

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

I also forgot to mention I have a GeForce 2 with 16MB video on my laptop. I also don't have this kind of problem. My friend owns a ATI video card and he has the same problem as we do.