I Need Help Badddddd -1 reply

Please wait...

MELEE CHAMP

I'm too cool to Post

50 XP

26th June 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

WHEN CLICK START UT2003 ICON, IT STARTS UP BUT STOPS AND SAYS "ERROR SETTING DISPLAY MODE:NO ACCEPTABLE DISPLAY MODES FOUNDS (D3D_OK). PLEASE DELETE YOUR UT2003.INI FILE IF TIS ERROR PREVENTS YOU FROM STARTING THE GAME". WHERE IS THE UT2003.INI FILE SO I CAN DELETE IT. I HAVE A WINDOWS 2000, 733 MHZ. I PUT IT ON THIS ONE BEACAUSE MY XP SAYS WIN32 ERROR.:confused: :confused:




Chrisivx

walking flak magnet

50 XP

7th February 2003

0 Uploads

121 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

The easiest way is probably to to start>search files or folders and find it from there.

Or you can look in C:>ut2003>system and try to find it yourself.




MELEE CHAMP

I'm too cool to Post

50 XP

26th June 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

THANKS BUT IT DID NOT FIND IT. IT DID LET ME IN THE GAME FEW TIMES AND THE OPENING SCREEN JUST HAS COLORS RUNNING ACROSS THE SCREEN WITH PEOPLE SCREAMING.THEN IT SENDS ME TO THE MAIN MENU.I CLICKED INSTANT ACTION PICKED THE CHARACTER AND CLICKED PLAY.IT STARTS IN THE AREA AND THE TREES ANDS OTHER THINGS ARE FLASHING.THE MACTH BEGINS AND THE GAME IS SLOW.I MOVE AROUND A LITTLE AND MY COMPUTER RESTARTS? IF YOU CAN HRLP ME REPLY. BUT IF NOT I WILL GO BUY THE FULL VERSION.




Chrisivx

walking flak magnet

50 XP

7th February 2003

0 Uploads

121 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

What are your system spec's? Are they above those required to run the game?

If so have you tried reinstalling UT 2003?




MELEE CHAMP

I'm too cool to Post

50 XP

26th June 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

MY SPECS ARE GOOD BUT THE VIDEO CARD MAY BE THE PROBLEM.FIRST ILL TRY TO REINSTALL IT.