1.0 crashing issues -1 reply

Please wait...

doop_

I'm too cool to Post

50 XP

9th August 2004

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

when i load up 1.0 it will run all my pk3s fine and while it is trying to load up to the main menu the game crashes and it shows the server console screen with this message VM_Create on UI failed ------- sound initialization ------- Initializing DirectSound DirectSound initialized successfully ------------------------------------ ----- Sound Info ----- sound system is muted 1 stereo 32768 samples 16 samplebits 1 submission_chunk 22050 speed 0x83f1d91c dma buffer No background file. ---------------------- Sound memory manager started Failed to load dll, looking for qvm. Loading vm file vm/ui.qvm. Failed. ----- CL_Shutdown ----- RE_Shutdown( 1 ) Shutting down OpenGL subsystem ...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success ...deleting GL context: success ...releasing DC: success ...destroying window ...resetting display ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ----------------------- VM_Create on UI failed i need alittle help cause i have a liga to get to by next saturday and reinstalling is impossible due to my cd being warped all help will be appriciated and i will try all of it




{HH}J0hn!

The player formerly known as +medic+Goa.Johnson(nl)

50 XP

1st February 2004

0 Uploads

351 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

I'm not an expert in that, but as far as I can see it misses some .dll files, hmm no reinstalling? then i can't help you any more maybe someone else knows? GL!




doop_

I'm too cool to Post

50 XP

9th August 2004

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

yea dont let your little cuzin borrow your wolf :( - edit - if i went on the internet and looked for the dll file which folder in wolf directory do i put it