Another Shrub Problem -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 13 years ago

Hey everyone! I've gotten a lot of info off these boards so I thought i'd sign up. I finally got my shrub running (the .13 build) on my 1.02 server of Enemy Territory. All the settings work fine such as banners, etc. My XP saves across stopwatch rounds, and new maps as long as the player stays in the game. If you leave, and the server changes maps while you are gone it does not save. It DOES save if you come back in before the map changes. Also my admin does not work. Isn't it suppose to recognize the administration when they enter the game? Commands such as !throw say "You do not have sufficient priviledges" when I try to use them. Below are my codes for my scripts. Here is the code for my shrubbot.cfg which is called in my shrub.cfg by "seta g_shrubbot "shrubbot.cfg" [level] level = 0 name = Player flags = hC [level] level = 1 name = ^fServer Admin guid = AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA flags = *Gs [level] level = 2 guid = AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA name = ^3Server Owner flags = * And here is my shrub.cfg for the XP save // g_XPSave (0) is a bitflagged variable that controls a number of XP persistence-related // options. // 1 - enable XP Saver // 2 - XP is not reset on map_restarts, reset_matches, swap_teams, or shuffle_teams // 4 - XP never resets (but the XP Saver will still reset when appropriate) seta g_XPSave "7" Anyone know a fix?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 13 years ago

Anyone?