Choppy Gameplay -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 16 years ago

Hello Everyone I have a problem with RTCW. When I go to the main page in multiplayer and download servers, about a third of them come back with "1" under the ping tab. No matter what server I join I get choppy gameplay, never had this problem before. I have reinstalled the game 3or4 times with updates, but did not help. I also reinstalled video and soundcard software with upgrades, did not help. Any help will be appreciated My system

  • 733mhz Pent.3
  • Soundblaster Live Gamer
  • Winfast Geforce2 GTS 32megs ddr ram
  • 384 megs ram
  • windows 98 se
  • cable modem (excellent speed)

THANKS, MAC




KoRn_Warrior_

People say I post too much

50 XP

25th June 2002

0 Uploads

1,356 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

all ur stuff looks adiquite...wonder why u get choppy gameplay, is it online or on both sp and mp or just on sp?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 16 years ago

well you have good settings maybe if you go to ur options and TWEAK everything maybe you would get better gameplay and no more choppyness that has happend to me several times but i fixed it by going to options and turning everything i had on high ;)




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 16 years ago

Hello Korn It happens in MP, I have not play SP in quite awhile. It started when I reinstalled soundcard software. Since then I reinstalled everything 4or 5 times- video,audio,rtcw, everything with updates/upgrades. I don't know what else to try. Thanks for helping.

MAC




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 16 years ago

Hello Mindset Well I just reinstalled RTCW for the 10th time with updates, also installed GOTY pack, which I had already, seemed to help a little. I still get "1" under ping tab, I counted 42 of them. Ell I'll keep trying to figure out what's going on.

Thanks for the help

MAC