Error about memory. -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

XenonDarkstar

I'm too cool to Post

50 XP

20th June 2009

0 Uploads

19 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

in the past i had as operating system windows 98, now my pc's upgraded to windows xp, ive also got a new processor and some more ram (512Mb). but now i cant play rtcw no more. i always get this error message, about 'WolfMP.exe' (something like this, because i had to translate the error from Dutch): 'The instruction on 0x7c91142e refers to memory on 0x94a594a5. The reading- or writing[proces] on the memory has failed. Click OK to cancel the program. Click Cancel to [search for errors in the program].' so i tried to play it on a laptop, also with win xp. first i got the same message, but now the only thing that happens is, when i try to connect to a server, i get 'awaiting gamestate' and then i'm in the game, then it crashes to my desktop. could somebody help me pls, as fellow rtcw-addicts you have to know what its like without rtcw in your life ;). System: Windows XP home edition Version 2002 Service pack 2 AMD Athlon(tm) XP 2000+ 1.66 GHz, 512 Mb Sis 315




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 15 years ago

hey man i need just as much help..i am using a DELL Inspiron | 1000 laptop with Win XP and i am having the same problems i use version Wolfenstein 1.33 and when i connect as you do...the same thing happens it freezes for about 3 seconds then goes out to the desktop screen. but i want to know if it has anything to do with the CPU usage on the program can sum 1 please help me......:mad: :confused: :mad: :confused: :mad:




XenonDarkstar

I'm too cool to Post

50 XP

20th June 2009

0 Uploads

19 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

As you can see, no one answered our question yet. :(.

I hope to get response soon. I miss playing rtcw :uhm:.




Hfx-Rebel Advanced Member

AzH owns my ass

50 XP

15th March 2004

0 Uploads

10,426 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

so you guys are using 1.33? you need to patch up to 1.4 then to 1.41. also, there is an issue with SP2 and most games...until it's fixed, i would avoid updating to it. stick with SP1 for now




Tvoinpyer

I want to be like Revenge

50 XP

29th February 2004

0 Uploads

379 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

I run SP2 and all of my games run perfectly. Didn't have any problems with any program on my pc after the SP2 upgrade.

So what issues are there in what games Hfx_Rebel?

@LoneVirus69, what videocard do you have?

Sorry topicstarter. Don't know a answer to your problem. But do those problems hapen in other games to?




Capt. Queeg

50 XP

13th June 2003

0 Uploads

3,077 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

Yep update your video drivers on both machines with the drivers on the video card manufacturer's site and download and install 1.41. If you were running an altered version of the program, that could cause this too. But if you are not deliberately doing this, it is not something you need to worry about.




Hfx-Rebel Advanced Member

AzH owns my ass

50 XP

15th March 2004

0 Uploads

10,426 Posts

0 Threads

#7 15 years ago

after i installed SP2, all my first person games ran way slower (even slower then usual for some), games would crash on me, some programs either didn't run, or were buggy as hell; then theres that damn annoying balloon that keeps telling me 'my system may not be protected" and it keeps reminding me that system restore is off! never had any of these problems till SP2 was installed. once i reformatted, all was well in the world. now, i haven't checked in awhile, have there been updates to this pack? any bug fixes?




Capt. Queeg

50 XP

13th June 2003

0 Uploads

3,077 Posts

0 Threads

#8 15 years ago

To get rid of that annoying balloon, double click it and then choose the last menu option on the left. I beleive it is called Advanced Options. Once in there uncheck any/all options and click OK. The messages you want to never see again will never see again...

OR of course if you feel like getting fancy you can disable that service under "manage computer" but I ain't goin into that in a post....




Hfx-Rebel Advanced Member

AzH owns my ass

50 XP

15th March 2004

0 Uploads

10,426 Posts

0 Threads

#9 15 years ago

thanx queeg, maby i'll d/l it again and give it a whirl




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#10 15 years ago

yo vK^Vip3r.....Ok here is all of my stuff :deal: -------> Device Name: SiS M650 Manufacturer: SiS Chip Type: SiS M650 Rev 00 DAC Type: Internal Approx. Total Memory: 32.0 MB Current Sisplay Mode: 1024 x 768 (32 bit) (60Hz) Monitor: Plug and Play Monitor Drivers Main Driver: SiSGRV.dll Version: 6.14.10.3581 (English) Signed: Yes Mini VDD: sisgrp.sys VDD: Ok there is my video card please help me and for anymore question just ask for lone virus69...Thanks :confused: :confused:




  • 1
  • 2