Graphics help -1 reply

Please wait...

runedog

Slightly cooler than a n00b

50 XP

21st January 2007

0 Uploads

33 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

My son went on RTCW and decided to change the graphics :( Now the game won't start. I have tried uninstalling and reinstalling but to no avail. I keep receiving an error saying the GL Subsystem cannot be found? Can anyone tell me how to sort this problem or revert the game back to its original condition? Thanks for any help




Pure

Jewel of the Wastes - F3

50 XP

7th July 2006

0 Uploads

153 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

He probably set the resolution to high. Find wolfconfig_mp.cfg with windows search and open them with any text editor you prefer. Locate:

seta r_mode "x"

And set 'x' to one of the following:

4 = 800x600 6 = 1024x768 8 = 1280x1024

If it is for singleplayer then find wolfconfig.cfg.




runedog

Slightly cooler than a n00b

50 XP

21st January 2007

0 Uploads

33 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

Thanks as always my friend




RicWhiz

Friendly fire - isn't

50 XP

26th February 2006

0 Uploads

22 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

I suggest updating your graphics card drivers - it's always good to keep them up-to-date anyway. If that shouldn't work, I would try uninstalling, deleting the game folder ([SIZE=-1]C:\Program files\Return to Castle Wolfenstein) and making a fresh reinstall after that. RTCW, to my knowledge, doesn't put any graphics options in the registry so deleting the folder should do the trick hopefully.[/SIZE]




Deimos

Pierce the Heavens

50 XP

27th January 2003

0 Uploads

9,197 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

He had duplicate threads, and as you can see above, the problem was resolved in the other thread. Thanks anyways, RicWhiz. :p