open gl problem -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 12 years ago

Hi, im new to this forum, but i have played this game many times and i am just starting to play again. Im not sure if i shoukd post here about my ET problem but everytime i start it it says in the ET console:

ET 2.55 win-x86 May 27 2003 ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\pak0.pk3 (3725 files) C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\mp_bin.pk3 (4 files) C:\PROGRA~1\WOLFEN~1/etmain

---------------------- 3729 files in pk3 files execing default.cfg couldn't exec language.cfg couldn't exec autoexec.cfg Hunk_Clear: reset the hunk ok ...detecting CPU, found Intel Pentium III Bypassing CD checks ----- Client Initialization ----- ----- Initializing Renderer ---- ------------------------------- ----- Client Initialization Complete ----- ----- R_Init ----- Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL ...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll' ): succeeded ...setting mode 4: 800 600 FS ...using desktop display depth of 32 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (4) ...setting mode 4: 800 600 FS ...using colorsbits of 16 ...calling CDS: ok ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver ...initializing QGL ...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available ...shutting down QGL ----- CL_Shutdown ----- RE_Shutdown( 1 ) ----------------------- GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

-also it red flashing letters on top it says:

[COLOR=Red]GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL[COLOR=Black]

it also says this when i tried to open medal of honor :uhm:

any help or advice would be greatly appreciated

Thanks [/COLOR][/COLOR]




Deimos

Pierce the Heavens

50 XP

27th January 2003

0 Uploads

9,197 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

Please see HERE.