RTCW Probs -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

(G)Sniper=NI

I'm too cool to Post

50 XP

28th July 2004

0 Uploads

7 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Hi Guys: I have probs with RTCW when on Multiplayer everything is fine then the game freezes for couple of seconds, this happens all the time when connected every so often probably every 3 mins or so it will freeze for about 5 seconds then it will be ok again (usually when I am planting) then I end up getting killed lol, I have GOTY version with 1.4 lite patch installed, it is top range PC with 9800pro Graphics so things should be fine. Thanks in advance for any replies. Brian




glory77

Born yesterday but up all nite

50 XP

23rd August 2002

0 Uploads

454 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

You should download and install the full 1.41 patch, that might help.




(G)Sniper=NI

I'm too cool to Post

50 XP

28th July 2004

0 Uploads

7 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

Thanks will try that see if I have any joy.....




elpaso

I'm too cool to Post

50 XP

29th July 2004

0 Uploads

5 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

wow im not the only 1. got that problem with RTCW and i got it patch to v1.41 and the same with ET. Got ATI Radeon 9600XT 256mb, with a Athlon64 3200+ with 1 gig of ram. So im not really running into problems. IF i play any other game i dont have that problem but RTCW wow what a game freezing it is.




(G)Sniper=NI

I'm too cool to Post

50 XP

28th July 2004

0 Uploads

7 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

Hi

Yeah downloaded Ver 1.41 and didnt solve prob I have the Radeon 9800pro, 3gig cpu with 512 of ddr333 so should work ok, wonder is it something to do with Radeon, altough it was working fine until I re-installed o/s

I will persist to find answer if I should get it will post it here.... Thanks




{HH}J0hn!

The player formerly known as +medic+Goa.Johnson(nl)

50 XP

1st February 2004

0 Uploads

351 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

go to www.ati.com and dowload the new drivers for your video card i think that'll work Just click here and follow the instructions: first select your windows version (or mac or whatever you got :p) then select graphic driver cause it's for your video card and then select the type of video card you ahev and press go you'll find a download link to the latest drivers, i think your problem will be solved ATI still has some bugs in it when it comes to RTCW :p




elpaso

I'm too cool to Post

50 XP

29th July 2004

0 Uploads

5 Posts

0 Threads

#7 14 years ago

got those new vids drivers for 2 weeks now and i still got the same problem. RTCW needs a new patch since every other games runs fine.




elpaso

I'm too cool to Post

50 XP

29th July 2004

0 Uploads

5 Posts

0 Threads

#8 14 years ago

Its PB the problem i was playing a non PB server and it was running smooth.




Lord Kasim

"Luke... I am your mother!"

50 XP

2nd October 2008

0 Uploads

22 Posts

0 Threads

#9 14 years ago

I have an even worse problem :(. after a few minutes playing the game crashes totaly. I got radeon 9600 series, AGP: 8x, BIOS: 008.015, 128 MB.

I've tried loads to solve it but nothing works so far:(




Tvoinpyer

I want to be like Revenge

50 XP

29th February 2004

0 Uploads

379 Posts

0 Threads

#10 14 years ago

First you should download pbweb and run it. Place it in the PB folder. Make sure you have the lastest version of it.

Then if that did not work. Delete then the whole PB folder and install patch 1.41 again. After that open wolf en typ: pb_cl_enable. Then close wolf and use pbweb again.

Third if all fails then delete your wolfconfig_mp.cfg files from any map you have it in. This will delete all your settings so make a backup before doing so. Load wolf, enable PB and see if it then works.

If not then see if there are upgrades for you pc (videocard etc) or post here if you still can't get it to work.




  • 1
  • 2