Sound problems w/1.33 patch -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 16 years ago

Since I installed the 1.33 patch I have have sound problems. Anyone know how to fix this?




KoRn_Warrior_

People say I post too much

50 XP

25th June 2002

0 Uploads

1,356 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

that is very annoying. if it stops the sound and u can barely here flamethrowers and airstrikes when they are up close then u have the same thing as me. How u fix it is u bring down console (~) and then type /s_stop. that should enable the sound and then if it stops again then type it again. Its temporary until the next patch but once u type it it doesnt stop for a few games or so.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 16 years ago

I was also having sound problems and so I found this thread.

My sound usually is fine, but then about 2 or 3 minutes into multiplayer, I lose 95% of the sound. It doesn't totally drop out though. It is really weird. I hear about 1 in 5 vocal "shouts" and the occasional flame thrower. But mostly it is silent.

Until I had this problem, I didn't realize how important sound was to the game! This screwed up sound is almost unplayable.

Thanks for helping. (But even this fix sucks...I hope they fix it soon!)




KoRn_Warrior_

People say I post too much

50 XP

25th June 2002

0 Uploads

1,356 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

that is exactly what happens to me...just type /s_stop....sound is essential to fun :D




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 16 years ago

It does work!! Thanks.

It happens to me the most when I play TRAM. I usually play the servers that have 40+ people playing.

I did your fix, /s_stop and it brought back the sound.

It sucks trying to find that "safe" place where you can drop down the window and type it in. But, it is necessary.

later