wolfconfig_mp.cfg -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 16 years ago

have a problem with my wolfconfig_mp.cfg. The thing is that i can't see the "red light" when a dynamite is planted... And thats a big problem. And when i through a grenade, no visual effects... I change a variable in this file (wolfconfig_mp.cfg) and i can't remember witch one. Please help me !




KoRn_Warrior_

People say I post too much

50 XP

25th June 2002

0 Uploads

1,356 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

dont trust me on this but if u have a friend that has wolf, ask him to copy his wolfconfig_mp.cfg and send it to u...then u move ur wolfconfig_mp.cfg to a dif folder out of main and put that one in...run the game play as much maps and do as many dif things as u can to make sure it works...also prolly wait for more replies from ppl that know more on this subject.




WolfUmbra

Slacker

50 XP

28th February 2002

0 Uploads

770 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

Try turning particles back on, either in the game Options/Game Options/Preformace menu or use cg_wolfparticles "1" in the console.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 16 years ago

Hey wolfumbra

It works for the grenades but not with the dynamites... Thanks a lot




WolfUmbra

Slacker

50 XP

28th February 2002

0 Uploads

770 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

Perhaps one of the lighting vars.




Hellraiser*EF*

The Internet ends at GF

50 XP

23rd May 2002

0 Uploads

124 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

Hey i got the perfect solution for you Delete the config and make sure its gone then go to wolf and wolfenstein makes a new one for u

I have done this many of times so no worries about deleting configs they grow back :)