HELP. Buttons not working -1 reply

Please wait...

iErasmus47

I post to get attention

50 XP

12th September 2008

0 Uploads

64 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

I cannot get the Volumetric Smoke and Wet Surfaces buttons to work. Can anyone please help. I don't think it is my system not being up to it, but maybe it is. Q6600; 4Gb Corsair dominator; 150Gb WD Raptor; P5N32-E Sli + Mobo; 8800Ultra. I am running a 32 bit system to accomodate some older games, so only 3Gb ram active. Also, I saw in another post (which I cannot now find) a way to edit a file to lessen the spread of fire, all I have is this, fire_dispersion_base 0.05, where exactly can I find this line ?




Darkness62

Monolith Extremist

50 XP

14th January 2008

0 Uploads

65 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

Are you running Vista?




iErasmus47

I post to get attention

50 XP

12th September 2008

0 Uploads

64 Posts

0 Threads

#3 10 years ago
Darkness62;4571536Are you running Vista?

Vista Ultimate. Found the settings but too many crashes with DX10, hope they make a patch for this and the other problems like bullets going through trees etc. Any idea about the string to change the bullet spread ?




Sgt Doom

50 XP

28th May 2008

0 Uploads

162 Posts

0 Threads

#4 10 years ago
iErasmus47;4572090Vista Ultimate. Found the settings but too many crashes with DX10, hope they make a patch for this and the other problems like bullets going through trees etc. Any idea about the string to change the bullet spread ?

Bullets are actually supposed to go through trees. As for dispersion, go to actor.ltx, change dispersion_base or something like that.




RadioactiveLobster Forum Admin

Jeff is a mean boss

565,205 XP

28th July 2002

0 Uploads

53,111 Posts

1,329 Threads

#5 10 years ago

Make sure you have the "Enhanced Dynamic" render selected. Those options are disabled on the other renderers.


If there is no image, Mikey broke something...