Already frustrated -1 reply

Please wait...

themanclaw

Self-Righteous Bullshit

50 XP

25th September 2006

0 Uploads

1,788 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

I just got the game, and already I've encountered a very frustrating error. When I try to load a saved game, the game just exits itself instead of loading the level, preventing me from playing the game. considering the amount of progress I first made, the game might as well said "Fuck you" across the screen in bold letters.

I tried loading it several times and in several ways. Nothing works. That would be nice if someone could tell me how to remedy my situation, or if not at least get my 20 bucks back.




RadioactiveLobster Forum Admin

Jeff is a mean boss

565,234 XP

28th July 2002

0 Uploads

53,113 Posts

1,329 Threads

#2 10 years ago

What are your system specs? Driver versions? Patch version? Any mods running?


If there is no image, Mikey broke something...



mistabeen

I don't spend enough time here

50 XP

10th February 2008

0 Uploads

11 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

Have you patched or modded your game recently? Does it give you a bug report after the crash?




themanclaw

Self-Righteous Bullshit

50 XP

25th September 2006

0 Uploads

1,788 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

specs:

processor: x86 model 15 stepping genuineintel ~2133 mhz 93 gb of hard drive space OS:windows xp mdeia center edition DVD Drive 1.99 GB of RAM ATI Radeon x1650 (updated with the latest driver)

And yes, I added a couple of mods I downloaded from FPSBANANA, and they all work, and I get good FPS. I have not patched the game yet.

there is no error message when I try to load my games. So, given that information, what should I do?




themanclaw

Self-Righteous Bullshit

50 XP

25th September 2006

0 Uploads

1,788 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

specs:

processor: x86 model 15 stepping genuineintel ~2133 mhz 93 gb of hard drive space OS:windows xp mdeia center edition DVD Drive 1.99 GB of RAM ATI Radeon x1650 (updated with the latest driver)

And yes, I added a couple of mods I downloaded from FPSBANANA, and they all work, and I get good FPS. I have not patched the game yet.

there is no error message when I try to load my games.

EDIT: PLEASE DELETE THIS POST, FOR SOME REASON IT GOT POSTED TWICE.




mistabeen

I don't spend enough time here

50 XP

10th February 2008

0 Uploads

11 Posts

0 Threads

#6 10 years ago

The only thing I can suggest is to try and patch the game. i recommend the 1.0004 patch because I've had some problems with 1.0005.