Any Ideas? -1 reply

Please wait...

ChAoTiCmErC

I'm too cool to Post

50 XP

20th December 2002

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

Does any1 know anything about this problem??? Can any1 help. Im about to get a Recovery Disk but thats my last resort. I like SoF2 alot, but I kinda dont wanna sacrifice everything on my hard drive just so i can play SoF2 again...




ChAoTiCmErC

I'm too cool to Post

50 XP

20th December 2002

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

Oops, this was supposed to be a reply on the OpenGL Sub System thing wrong button, heres my specs anywayz, WinME, TNT2 32MB Vid Card, 750MHz, 320RAM. Ive played SoF2 be4 with my comp, then one day, it just stopped working, i dont know what it is...

When I try to start SoF2 i get this error, OpenGL initialization failed... and Somthing about OpenGL Sub System. Ive got the new driver for my vid card, but that still didnt help... I dont know what to do.




hoss

The Internet ends at GF

50 XP

30th October 2002

0 Uploads

110 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

hey brother,

i am assuming that u already deinstalled the game and erased all files that it created? also what version of the game are u using? 1.00,1.01,1.02,1.03. please reply and i will see if i can find anything.if u did not deinstall and remove then try that first.

lol and happy gammin hoss




ChAoTiCmErC

I'm too cool to Post

50 XP

20th December 2002

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

im pretty sure i figured out the prob, the only way i can get it to work again is a complete restore of my comp. But I have uninstalled, reinstalled and all the stuff, but i never did update the to another patch, i did awhile back up to 1.02 be4 1.03 was out. but it still didnt work. soooooo....?




hoss

The Internet ends at GF

50 XP

30th October 2002

0 Uploads

110 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

i am lookin into it and havent forgot about u.as soon as i find something i will let u know.

hoss




hoss

The Internet ends at GF

50 XP

30th October 2002

0 Uploads

110 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

how long has it been doing it?is only since u upgraded to the 1.02 patch?also what kinda operating system u using?

hoss