Bad UI System??? -1 reply

Please wait...

SBD

I'm too cool to Post

50 XP

15th December 2002

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

Ok well i updated all my driverse and everything for XP, then when i started the game stuff went wrong... it wouldnt let me use the left mouse button to click on n e thing, instead it made me use the right. then it went to a loading screen and came up with a message that said "BAD UI SYSTEM 179" i was just wondering if n e 1 knows how to fixs that or what it might mean???:confused: :confused: :fistpunch:




H2S04

Slightly cooler than a n00b

50 XP

24th March 2003

0 Uploads

29 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

My experiences are, some how, when I installed new patches (ie. 1.02 to 1.03) and then used the console (SHIFT + tilde ) it would still say version 1.02. Something to do with the windows registry I think. I re-installed mine ( after 'auto' uninstall and then maually removing ALL SOF2 folders, including the main. The re-install SOF2 and get the gold patch ( full patch from V 1.0 - 1.03 this will skip a step and reduce time and confusion ). If that doesnt work I dony know what to say but "GOOD LUCK". I have also had this problem when I did some HD cleaning and didnt bother to really pay attention to what I was deleting. I think that UI stands for 'user interface'. If you look around in your SOF2 folder and open some pak. files you will see 'UI' files. When you view some of them you will see graphics that look like the in game menus and buttons for options and such.

Good Luck H2So4 ( Sulfuric ACID --- ouch )




Paradroidxtrovurt

I'm too cool to Post

50 XP

24th January 2003

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

hi there. im having nightmares too. ive been playing sof2 multiplayer since the beta testing. bought the game and have never had any problems whatsoever untill recently when i was unable to join servers with the message Client unknown to auth. Then i couldnt get server lists at all, then finally bad ui system trap:179 also i couldnt use the left mouse button to select, only the right. I'm totally lost now.