cant join a RMG server -1 reply

Please wait...

menace3m

I'm too cool to Post

50 XP

28th September 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Whenever I try to join a RMG server I get the message "invalid game folder." I've reinstalled the game and it still wont work. I know that I have the file needed for the RMG servers(I think it's called arioche) because I can play it when I bring down the console. Anyone got any ideas? :confused: :uhm:




Da_Snake777

I'm too cool to Post

50 XP

16th July 2003

0 Uploads

10 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

no I don't




GODh

People say I post too much

50 XP

8th February 2001

0 Uploads

1,274 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

Weird stuff, should work... BUT do you have this problem with a certain RMG server, or all of them? Becoz it is also possible that your client misses another file than something related to RMG. I think i got such error when i tried to connect to an OSP server running a version that i didn't have...




menace3m

I'm too cool to Post

50 XP

28th September 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

I cant join any server that is running a RMG type map and I dont think it had anything to do with OSP, I've got the newest patch anyway. I've also gotten the invalid folder message for other reasons but getting new patches usually fixes it. If anyone has any ideas, post um. :nodding:




menace3m

I'm too cool to Post

50 XP

28th September 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

I tryied opening the console after trying to enter a RMG server and I found something. It says "FS_FOpenFileRead: NULL 'filename' parameter passed". I dont know what it means, but it might help someone else find the problem. :frog:




GODh

People say I post too much

50 XP

8th February 2001

0 Uploads

1,274 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

Sorry, but i have no clue... better contact Raven about this!




GODh

People say I post too much

50 XP

8th February 2001

0 Uploads

1,274 Posts

0 Threads

#7 14 years ago
menace3mI dont think it had anything to do with OSP, I've got the newest patch anyway.

BTW: It's better to have installed ALL versions of OSP (client pk3's only). Having the latest patch wont help you on servers that are running an older version (there are plenty servers running an old version of OSP as they dont like the latest one)!




menace3m

I'm too cool to Post

50 XP

28th September 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#8 14 years ago

forget about it. I reinstalled with a new disk. Mine didnt install the game right. It's fine now




GODh

People say I post too much

50 XP

8th February 2001

0 Uploads

1,274 Posts

0 Threads

#9 14 years ago

yes, that seems to happen a lot with sof2 (saw many posts about it) :(

oh well, it works now :)