High ping while playing -1 reply

Please wait...

BURNING KANE!

I'm too cool to Post

50 XP

29th March 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

I have a really odd problem that I cannot figure out. I've read over most of the forums and have tried a few things yet nothing seems to help. It seems that I soon as I start to play SOF2MP that I pinged out. As soon as I die my ping goes back to 2xx. I see 3rd person veiw w/out problems. This only started happening 3 days ago. Since then I have run AD-Ware 3 times, uninstalled the game twice, and deleted the directory before the second re-install. I have had no problems before this and haven't installed any new programs or patches recently. My first indication that something was wrong was after downloading several skins from Nomad's real damage server. I'm not saying that this is what caused the problem just that it was where it started. Please help!!!!

Computer 1800+ Athlon XP 256mb 333 DDR Ram 2 20 Gb HD's w/ 3 GB left Radeon 7500 AC97 on-board sound Windows XP Home Edition




Spyder F-16

Amerika ist Wunderbar

50 XP

2nd February 2003

0 Uploads

2,768 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

Seeing that you are from pittsburgh, What Internet are you getting. If it COMCAST, GET RID OF IT!!! Cause comcast is not the best rated for service.




BURNING KANE!

I'm too cool to Post

50 XP

29th March 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

no. Salsgiver.




[10x][TheFORCE]

GF is my bext friend *hugs GF*

50 XP

2nd November 2002

0 Uploads

792 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

its the mods u d/l from the server... uninstall the game, delete completly the sof2 folder with all the files.. re install and d/l the new patches... also whats this about 3rd person view... thats not allowed... maybe u havent used punkbuster so every server u join has damn cheaters and thier cheat progs lagging the server..




BURNING KANE!

I'm too cool to Post

50 XP

29th March 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

I think I figured everything out. I downloaded the DirectX 9 User-endtime. It seems that it has restored my ping to normal. Maybe this will help someone else out.