Major menu problem after Gold-patch -1 reply

Please wait...

AnabolicProtein

I'm too cool to Post

50 XP

5th January 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

Alright, my SOF2 was working perfectly until I installed Gold patch today. When I start the game in multiplayer mode every button is "blank" and I cant press anything. The resolution is set at 800x600 (also tried 1024x768) and when I sometimes suceed with going into some menu by clicking on the blank buttons like mad, I see text are not aligned correctly on the buttons.

http://medlem.spray.se/anabolicprotein1/soferror.jpg

There's a screenshot on how it looks.

I have tried reinstalling the whole damn thing, took me like hours..! And it still wont fix it.

My computer is XP 1700+ (not overclocked), 256 mb DDR, Geforce 2 MX 64 mb and Windows XP Pro.

It worked fine before, so why did this Gold patch mess it all up?

http://medlem.spray.se/anabolicprotein1/soferror.jpg

Check the screenshot!

I just want to add, that when I click on the Start server "icon" that looks like on the screenshot, I can manage to select map and everything and start,but the loading stops and it says "cant find ui/ingame.txt" or something like that.




hoss

The Internet ends at GF

50 XP

30th October 2002

0 Uploads

110 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

which version of the patch did u downlaod?there is a full for when u are goin from 1.00 to 1.03 and there is a part for going from 1.02 to 1.03.make sure u downloaded the right patch :)

try that and lol hoss




AnabolicProtein

I'm too cool to Post

50 XP

5th January 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

I downloaded the Full, of course. Doesnt work yet