PBWEB Problem (different than most peoples' problems...) -1 reply

Please wait...

ninewords

I'm too cool to Post

50 XP

3rd April 2003

0 Uploads

8 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

When running PB I get the following problems.

1) When I run PBWeb, it says that no PB files are present in the PB folder (yes, PBWeb is in the right folder). I have also manually downloaded all the files from Even balance.com and placed them there. It won't work. This happens after a fresh re-install of SOF2.

2) Before reinstalling, and receiving the problem above, I got this error:

"HTM to binary conversion failed", or something when downloading PBWeb. What is this? Basically, the PBWeb recogniced the files, but wouldn't update.

Much appreciation!




AcE

.............

50 XP

8th November 2003

0 Uploads

3,835 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

There is another way to get the update when you start the game drop the console and type pb_webupdate hit enter.




ninewords

I'm too cool to Post

50 XP

3rd April 2003

0 Uploads

8 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

Thanks! Hope this works...

BTW, when you say Console - do you mean the one DURING playing (multiP) or the one you see upon startup, instantly?

I also just heard you have to run the game once before installing/updating PB. I didn't do that before...

Thanks again




ninewords

I'm too cool to Post

50 XP

3rd April 2003

0 Uploads

8 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

It's working! PEACE!

I'm "Range Of Fart" when playing. Hope to see you on a server soon!




AcE

.............

50 XP

8th November 2003

0 Uploads

3,835 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

yeah im ACE-UK and i play on the (german war sniper place) high_wire_2 DM.




INCY

Slightly cooler than a n00b

50 XP

28th January 2004

0 Uploads

35 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

only reason this happens is couase you have to enable pb while in game, then join a server , then quit the game, then go update punkbuster