pukbuster help -1 reply

Please wait...

ode1

I'm too cool to Post

50 XP

16th May 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

I have installed sof2 with the gold lite patch, when I goto gamespy or multiplayer mode I galways get a PUNKBUSTER MUST BE ENABLED message, even if the mode is clearly enabled.What am I doing wrong.? P s I uninstalled and deleted the sof2 folder and then reinstalled the game with all the appropriate patches. I have succesfully played on the server before , but since then I formatted my pc and reinstalled xp pro etc.




GODh

People say I post too much

50 XP

8th February 2001

0 Uploads

1,274 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

(i do this by head)

Try in console: pb_enable 1

And make sure your PB is up2date (current version is 1.032??)... http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-sof2.php (i use pbweb.exe as my pb doesnt seem to update automatically)




ode1

I'm too cool to Post

50 XP

16th May 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

I'll try that thank you




ode1

I'm too cool to Post

50 XP

16th May 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

I downloaded the punkbuster web installer, but It made no difference, however I found there support page veryy usefull, the suggestion was at conlose, type: pb_sv_enable, that seems to have worked, but I have noticed 2 of my weapons are no longer sellectable ?:uhoh: :uhoh:




Solo-uK

The Internet ends at GF

50 XP

1st May 2003

0 Uploads

120 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

talon and Sig ? remove the file, m203_nonades.pk3 if u ain't got that file it's the server.




ode1

I'm too cool to Post

50 XP

16th May 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

Don't seem to have the file, maybe it is the server, and you are right about the weapons.Thanks for your input:D