punkbuster enable problem -1 reply

Please wait...

krispi

I'm too cool to Post

50 XP

27th June 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

I enabled punbuster but everytime I go to a server the message "Punkbuster must be enabled on this server" comes on my screen. I installed punkbuster for server and client so that's not the problem I think. Does anyone know what I can do about this problem?




JIM_BOB7813

Mapper

50 XP

6th April 2003

0 Uploads

139 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

Are you in a server, or operating as a server? The server enable command is: /pb_sv_enable and: /pb_cl_enable for client.

So the top one is for if you are running a server, bottom one is for gamers.




codymac

I'm too cool to Post

50 XP

10th August 2003

0 Uploads

131 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

umm on ur main screen where it says PUNKBUSTER...(its under category) make sure that says YES...NOT....NO




Sir Paul

Retired Network Staff

50 XP

2nd November 2002

0 Uploads

4,891 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

You can also check your sof2mp.cfg file, make sure these two lines are in there:

seta cl_punkbuster "1" seta sv_punkbuster "1"




krispi

I'm too cool to Post

50 XP

27th June 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

Thanks guys this problem is solved but know I get an other one. After I get awaiting gamestate, I go automatically back to the main screen and get a server message "client/server game type mismatch sof2mp-1.01/1.03" What does this mean, and what can I do about it.




Sir Paul

Retired Network Staff

50 XP

2nd November 2002

0 Uploads

4,891 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

You are trying to join a server running a different version to yours, update your version to Gold v1.03, then all the servers you can see in the in-game menue will work fine..

Enjoy :)