Unexplainable Problems -1 reply

Please wait...

raijin99

I'm too cool to Post

50 XP

28th June 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

Hey all, I am not sure if this has been posted as I am not sure what is the problem. I have installed SOF2 many many times b/c one problem will not leave. All the textures in the game are fine, the sounds, the buildings, everything, except for the character models. They are all wonk and move radically in all directions, like it is not stayin on the character. If you have seen the Frighteners they look like the death dude. This is happening for all NPC's and the game is completely unplayable. I have done the model pk3 and texture pk3 transfers and everything else. Crivers are all new and so on. Please help!

Thanks in advance

System:

pIII 1.2 gig gforce 2 TI blah blah




Spyder F-16

Amerika ist Wunderbar

50 XP

2nd February 2003

0 Uploads

2,768 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

:eek:

I see your problem right off the bat.

You have an old card...




raijin99

I'm too cool to Post

50 XP

28th June 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

I dunno I know gents that have a Gforce2mx400/or 200 playing this game glitch free. The TI is a tad old yes, but newer than those 2 cards. I hope someone out there has a better answer, has anyone come across this ish at all? Thanks..




Zare

I don't spend enough time here

50 XP

22nd February 2003

0 Uploads

25 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

How old are your video drivers? What version of the game are you playing? What MODs are you using? Can you give us more info about your video card? And what version of DirectX are you using?




KaotiK

insert witty title here.

50 XP

15th December 2002

0 Uploads

466 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

its not your card m8, im running sof2 on a tnt2. so that aint the problem, i dont really know what is though sorry :( but maybe your graphics settings are too high? did it play fine before and just start doing this now? wish i could help more

:(