Methinks I am an idiot... -1 reply

Please wait...

[SMS]Deryl

I'm too cool to Post

50 XP

9th August 2004

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

How do I get the "Ultimate Dominion" stuff working? I THINK I got all the files needed that were made by STGamerNew2002...but the game keeps crashing when I try multiplayer/instant action as anyone beeing Breen or Dominion... It is angering me...anyone know what I am doing wrong?




Porty

Warrior Ant

50 XP

21st August 2002

0 Uploads

505 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

I have to confess that I never got it working myself though I didn't really try that hard in the end. There just seemed to be too many patches & updates for me & in the end I gave up!! :(

STGamer2002, or 2003 as I think he is known now does wander in here occasionally so he may be able to help you out!! :)




Ensign Riles VIP Member

No! I'm Spamacus!

426,516 XP

17th June 2003

0 Uploads

39,479 Posts

1 Threads

#3 14 years ago

Do you have any other previous mods installed at the same time? All it takes is one conflicting file and poof, game crashes. :uhm:

When many patches come into play it is even harder to keep the game stable.




[SMS]Deryl

I'm too cool to Post

50 XP

9th August 2004

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#4 14 years ago
Ensign RilesDo you have any other previous mods installed at the same time? All it takes is one conflicting file and poof, game crashes. :uhm: When many patches come into play it is even harder to keep the game stable.

No other mods installed, just want to get the Breen and Dominion 'cause they rock! Soon as I can get it working, I can get it working on all my other friend's copys of the game so we can play with something new now... I even tried re-installing Armada II and installing the mod and its updates right away, but that didn't work either...




Twitch1

The Borg will rock your world!

50 XP

4th December 2003

0 Uploads

319 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

I installed the Doms and Breens and everything seemed to work when playing either race. I got crashes when playing against them. Now I selectively added what I wanted and did lots of editing as I didn't want my other stuff to be overwritten so I didn't exactly go by the rules. I still find a glitch in the Breen somewhere.

Building a mod that ambitious is a huge undertaking and my hat is off to STGamer. I wish he wouldn't have zipped his entire RGB folder to include it in the mod since no one can just let it overwrite their own due to previous changes and smaller mods. It took a long time to make sure I gleaned out only the Dom and Breen TGAs to add to mine. That said, I might do the same thing since there are lots of files involved.

I did find a couple things in ODFs that should help but will not cure things. Look for "" -2 quote marks and extra spaces between them like "hp01" "hp02"




[SMS]Deryl

I'm too cool to Post

50 XP

9th August 2004

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

I re-went through all the install's readme files as well as re-downloaded and installed the mods as well as reinstalling Armada II. For some reason the Breen work, but really choppy-ly, and the Dominion always crash weather or not i select one of the "default" races...