Species 8472 Colony ship. -1 reply

Please wait...

9of1

I don't spend enough time here

50 XP

11th November 2005

0 Uploads

31 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

K i've been working on a species 8472 colony ship and need some help. I can't get it to be able to move and from what i can tell it should be able to. Plz tell me what to do to make the thing MOVE!!!!!!!!!!!.:mad:




willsk8forfood15

-Meh

50 XP

16th April 2006

0 Uploads

624 Posts

0 Threads

#2 12 years ago
9of1K i've been working on a species 8472 colony ship and need some help. I can't get it to be able to move and from what i can tell it should be able to. Plz tell me what to do to make the thing MOVE!!!!!!!!!!!.:mad:

If it's not moving as in it doesn't travel then a simple fix would be use the #include command to make it use a root odf file. Try adding this line and see if it works: #include "battle.odf"




9of1

I don't spend enough time here

50 XP

11th November 2005

0 Uploads

31 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

Yeah, I tried that already. But i figured it out, I was using the borg colony ship as a template so i just re-did it with the federation colony ship as the template an it worked perfectly. But thanks for the help anyways.




willsk8forfood15

-Meh

50 XP

16th April 2006

0 Uploads

624 Posts

0 Threads

#4 12 years ago
9of1Yeah, I tried that already. But i figured it out, I was using the borg colony ship as a template so i just re-did it with the federation colony ship as the template an it worked perfectly. But thanks for the help anyways.

Any time, buddy. If you ever need help just ask.:p




9of1

I don't spend enough time here

50 XP

11th November 2005

0 Uploads

31 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

Well i got the colony ship working now i'm doing afew species 8472 upgrades and fixes.