Wrong wireframe... -1 reply

Please wait...

Prometheus_MVAM

I post to get attention

50 XP

30th May 2004

0 Uploads

60 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

Hi, i've downloaded the eximus class and installed it with the help of the installing instructions, but now the wireframe shows only one part of the ship. Can you tell me how to eliminate this bug??? thx for ur help:)




Porty

Warrior Ant

50 XP

21st August 2002

0 Uploads

505 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

It sounds like the reference size for the wireframe is incorrect!! ;)




Prometheus_MVAM

I post to get attention

50 XP

30th May 2004

0 Uploads

60 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

Can you tell me the correct reference?:)




Porty

Warrior Ant

50 XP

21st August 2002

0 Uploads

505 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

Well, if we assume that this is the problem you are having, all you have to do is make sure the wireframe co-ordinates are listed in the gui_global under the reference depicting the size of the wireframe TGA file.

If the wireframe TGA is 128 pixels wide x 128 pixels high then it needs to be listed under - [COLOR=DarkOrange]@reference=128[/COLOR]

if the wireframe TGA is 256 pixels wide x 256 pixels high then it needs to be listed under - [COLOR=DarkOrange]@reference=256[/COLOR]

and so on!! ;)

If a 256 x 256 wireframe tga has it's co-ordinates listed under [COLOR=DarkOrange]@reference=128[/COLOR] it will only show a part of the ship which is what I believe your problem to be!!

I could be wrong of course!! :D




Prometheus_MVAM

I post to get attention

50 XP

30th May 2004

0 Uploads

60 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

Yes but I looked for the wireframe in the tga folder and the ship was splitted up into 5 parts....:confused:




Porty

Warrior Ant

50 XP

21st August 2002

0 Uploads

505 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

Thats the one!! ;)

Those five parts are merged together by the game to form the whole ship. Then each of those parts can flash independently, depending on what system is damaged!!

Check the size of that entire file in a image viewer & then confirm that the co-ordinates are listed under the correct reference in the gui_global!! :D




Prometheus_MVAM

I post to get attention

50 XP

30th May 2004

0 Uploads

60 Posts

0 Threads

#7 15 years ago

I wrote:eximusw1 fweximus 0 0 256 256 eximusw2 fweximus 0 0 256 256 eximusw3 fweximus 0 0 256 256 eximusw4 fweximus 0 0 256 256 eximusw5 fweximus 0 0 256 256

and now it shows the wireframe completley, but splitted!!!!:mad:




Porty

Warrior Ant

50 XP

21st August 2002

0 Uploads

505 Posts

0 Threads

#8 15 years ago

OK, It seems I have not been very clear because you have misunderstood me completely!! :p

Not to worry, I dug this ship out from my storage folder & had a look at the wireframe & the install instructions and I can see why you had problems. The instructions are somewhat misleading to say the least!! :uhoh:

Anyway try using the co-ordinates below & see how you go!!

@reference=256 @tmaterial=interface

eximusw1 fweximus 80 0 80 80 eximusw2 fweximus 0 80 80 80 eximusw3 fweximus 80 80 80 80 eximusw4 fweximus 160 0 80 80 eximusw5 fweximus 0 0 80 80

Hopefully this will fix it for you!! :D




Prometheus_MVAM

I post to get attention

50 XP

30th May 2004

0 Uploads

60 Posts

0 Threads

#9 15 years ago

Hi thank you very much!!! it looks great!!!:bows: :)




Porty

Warrior Ant

50 XP

21st August 2002

0 Uploads

505 Posts

0 Threads

#10 15 years ago
Prometheus_MVAMHi thank you very much!!! it looks great!!!:bows: :)

No worries, glad you got it sorted!! :D