AIPs Error -1 reply

Please wait...

AssimilateThis

I See No Ships

50 XP

19th October 2009

0 Uploads

80 Posts

0 Threads

#1 7 years ago

Hi all! Can anybody help me concerning AIPs, as i have created a Delta Alliance Race using all Delta ships i have downloaded. My problem is i have started writing out the AIPs from scratch and got to PHASE III. Advanced Shipyard, but when i add "xbattle", 3, 0, -1, -3, it does not build it, and if i add the next entry i intend adding "xfrigate", 3, 0, -1, -3, the load bar crashes at approx half way point. As am using the offoicial update patch and the fleet ops 2.1.5 patch, the auto error report file "STACK DUMP" seems to refer to AIP.Error:.Unit..not.found followed by letters and numbers. checked the techtree and all is fine there and checked the ODF (and SOD files just incase) and all seem OK. If i play as the Alliance all is ok with race as xbattle (vidiian battlecruiser) and xfrigate (krenim ship) build perfectly as do the other ships and stations. Have redone Dominion and Breen AIPs (from scratch) with no problems in the past, so this error report is new to me. DOES anyone know how the error is generated and best course for fixing? TY for any assistance




AssimilateThis

I See No Ships

50 XP

19th October 2009

0 Uploads

80 Posts

0 Threads

#2 7 years ago

further info! I changed the xbattle in techtree file by changn 2 to 1 and xyard2 to xyard followed by deleting the xresear and making it buildable at the at the xyard. I started a game 1st as me as the delat alliance and all was OK. Then changed the AIPs files to add her at the phase 2 (after xtrading). started game as feds and all 3 were built perfectly. it seems there is an error at the stage 3 list which only has xconst and xyard2 on it, as xbattle was the 3rd entry.

hope this HELPS...