Crash -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Greathor

So say we all

50 XP

8th March 2005

0 Uploads

680 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

Hi everyone. I was wondering if someone could help me. I used milkshape to hp a model, but when I click on its build button, the game crashes. Does anyone know why this could be? Thanks.




KevinJ87

Damnit i said fire!

50 XP

20th February 2006

0 Uploads

682 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

theres probly something wrong in with the gui global or the tech tree file check your tt file find the ship your tryig to use make sure the names match up perfectly with the odf




Greathor

So say we all

50 XP

8th March 2005

0 Uploads

680 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

Sorry, but it doesn't seem to be that. Could it be anything else?




KevinJ87

Damnit i said fire!

50 XP

20th February 2006

0 Uploads

682 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

is the odf and the sod name exacly the same ?




Greathor

So say we all

50 XP

8th March 2005

0 Uploads

680 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

yup




KevinJ87

Damnit i said fire!

50 XP

20th February 2006

0 Uploads

682 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

hmm then its probly somthing wrong with the ship itself




Amateur

beginner on armada2files

50 XP

23rd April 2005

0 Uploads

398 Posts

0 Threads

#7 12 years ago

Dose the model load up in storm 3d? If not then it is probably either the model or textures that re wrong - I don't think the odf files would cause the problem because the only thing that can go wrong with them is the qoute marks. Also try the map editor for testing new ships - you don't have to wait for it to build and you can access an determine what's wrong quicker. Hope this helps




KevinJ87

Damnit i said fire!

50 XP

20th February 2006

0 Uploads

682 Posts

0 Threads

#8 12 years ago

ok got a prob now when i goto ia game pick my race then i click launch the screen gos black and nothing i have to restart comp....




Flash525

The Carbon Comrade

50 XP

14th July 2004

0 Uploads

15,103 Posts

0 Threads

#9 12 years ago

models, models, models... But yea... It could be that you have done the joint tree wrong? This can be a right pain, especially when you have to go through the whole damn thing again. The only other thing I can think of is that the model simply wont work. There is a Ferengi Marauder that I converted from SFC3, and It's been converted to .SOD format, with all the nessecery changes, and hp'ed etc correctly. Yet, as soon as you go to built it / place it ingame, it just screws up and crashes to desktop.




archerscott

Make it so!

50 XP

21st February 2005

0 Uploads

145 Posts

0 Threads

#10 12 years ago

Yes I have to admit Ferengi ships make my game crash. I imported the ones from Armada 1 and the game crashed. Even used the ones in-game but no - CRASH! As a last resort I tried to use the Ferengi cargo ships but to no avail. Perhaps the Ferengi just don't want their ships used??




  • 1
  • 2