Federation Compilation Mod Error Reporting Thread -1 reply

Please wait...

StarBlade

www.starbase34.net

50 XP

7th January 2006

0 Uploads

1,705 Posts

0 Threads

#91 10 years ago

Bgriggs, the only other thing I can think of which could be at fault are the weapons sprites. I would double-check the .ODF entries (we thought we kept everything canon but something might've slipped in) and where it says 'sprite = "____" ', I'd check your weapon.spr file to make sure it's actually there. I don't really know what else to suggest.

:cool:




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#92 10 years ago

Here's a bug I see no one else has had happen to them; The wireframe pics don't show up for just about all the ships. The only ship that has the working wireframe is the Ambassador Class. On like two or three ships that have a smidgen of a wireframe pic in their bottom right corner. I've installed this mod numerous times on several copies of A2 because of occasional glitches (one that seems to be on and off that I can select hero ships to build, but they never show up, yet in the Admiral's Log, they register as being built). I think I've had the 1.2.5 patch on just about all of these numerous reinstalls. This "no wireframe pic bug" has happened in every install that I've done. I don't believe the 1.2.5 is at fault, although I'm currently doing a new install of just the 1.1 patch and the Upgrade Project just to be safe. Aside from that, this mod rocks!!!!




StarBlade

www.starbase34.net

50 XP

7th January 2006

0 Uploads

1,705 Posts

0 Threads

#93 10 years ago
ISS Enterprise-D;5063558The wireframe pics don't show up for just about all the ships. The only ship that has the working wireframe is the Ambassador Class.

....really? I have no idea why that would be happening. When the wireframes don't show up, do they come up as a white box or a black box? Let me know because if we can fix this, I'd like to help.

Welcome to the forums. :)

:cool:




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#94 10 years ago

Sounds like the intery was coded in the Wrong dimentions