intro movie sound? -1 reply

Please wait...

score1_uk

BSA Mod Co-founder

50 XP

9th February 2005

0 Uploads

570 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

I have used the rad tool to convert to .bik format, and when played outside of the game, the clip works well, however, in the game, these is no sound. Any Ideas??




Flash525

The Carbon Comrade

50 XP

14th July 2004

0 Uploads

15,103 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

:moved: From: Modding & Editing To: Problems, Errors, Help & Others




score1_uk

BSA Mod Co-founder

50 XP

9th February 2005

0 Uploads

570 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

this is what I have made, and 1 that works..... how do I get the "old format" sound???????




Flash525

The Carbon Comrade

50 XP

14th July 2004

0 Uploads

15,103 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

So they work now? Or you need to know how to get the old format? - I'm confused!!!




score1_uk

BSA Mod Co-founder

50 XP

9th February 2005

0 Uploads

570 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

I need to know how to get the "old format"???




uk9999

I don't spend enough time here

50 XP

30th March 2005

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

ive had the same problem so your not alone its very frustrating i hpoe some one can answer this...




Flash525

The Carbon Comrade

50 XP

14th July 2004

0 Uploads

15,103 Posts

0 Threads

#7 12 years ago

Well, I can't answer this, though I have plans to add a new intro to Zero Hour. I hope I wont come across this problem though.... If I do, and figure it out, I'll be sure to let you know.




score1_uk

BSA Mod Co-founder

50 XP

9th February 2005

0 Uploads

570 Posts

0 Threads

#8 12 years ago

cheers, its a right pain.......