No Walk FX with Galaxy Bridges -1 reply

Please wait...

John Hamm

I'm spending more time here

50 XP

1st December 2006

0 Uploads

30 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

I think that I have added just about every bridge there is to offer on this site into my BC but untill recently I had not added any galaxy bridges I have now added the exeter, coyaver, & Hokum to my list howver aside from them all being galaxy calss they all have one other train in common IE walk FX does not work with any of them if I try to move I may hear the foot steps or if I hit the sit key my head will rotate bu that is it, also my original galaxy bridge still works fine as do all others does anyone have a clue as to what is causing this...? any help would be great I can't imagine I am the only one who has had this problem. thank you in advance, John H.




lost_jedi

The Internet ends at GF

50 XP

19th December 2004

0 Uploads

138 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

If you goto BridgeCommander\scripts\Bridge\ You will see that there are several files with the extention .py You should open up all the ones you have the problem with in notepad and see something like this: 2wg6rs7.jpg Look for the line that is in the red box and change it so it reads:

#pCamera.PushCameraMode( pCamera.GetNamedCameraMode("GalaxyBridgeCaptain") ) So bascially put a '#' in front of it :P Do it for each bridge and that will fix your problem :)




John Hamm

I'm spending more time here

50 XP

1st December 2006

0 Uploads

30 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

Thanx a million btw I appreciate the work youve done for BC John H.




Datarock VIP Member

Resynchronizing with RealitySorry, You're Not a Winner

65,745 XP

18th April 2006

0 Uploads

6,117 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

Hmm, funny that, the Galaxy.py file doesnt seem to be in the location you specified. All i see is the .pyc file?