Agh -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Atton

wait... what?

50 XP

30th October 2008

0 Uploads

42 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

Ok. I downloaded a mod, stargate mod 3.0, and it looks great from the screenies. I read the readme, then installed BC:MI for foundation and installed the maru mod because the readme said it has all the required mods with it. Then following the instructions, i copy and paste the files into my BC root folder. Exicted, i double click my icon and... BOOO! Black screen of death with this old-style federation badge mouse. I would love to put up a console report but it doesnt' work for me :(. Correct me if i am wrong. I put this in the target bar "F:\Program Files\Activision\Bridge Commander\stbc.exe" -testmode. After that I open bc, and once it gets to the spot where the problem is, as soon as i start the program, i hit the ` key to get a console report. Well... nothing happens. Should i wait a long time for it or..? Ok while I'm here I may as well post the other two problems I have. For one, there is no sound. Volume is up at game's main menu, system volume is up.. everything is good. Still no volume. I tried deleting the options.cfg for the hell of it but that didnt' work either. The other thing is that on the SP missions, after i first meet Picard and my 1st officer the camera looks to picard and he just stares at me forever. I tried hitting some skip buttons but nothing :(




tiqhud

FileFront, BCfiles staff

50 XP

28th June 2006

0 Uploads

230 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

your testmode, needs to be -TestMode , it Must have the captol letters.




Atton

wait... what?

50 XP

30th October 2008

0 Uploads

42 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

hmmm[ATTACH]69120[/ATTACH] How would I fix this?




Atton

wait... what?

50 XP

30th October 2008

0 Uploads

42 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

Sorry for double post.. it seems there is more to it than that. More messages above it. But as I can't scroll up...




tiqhud

FileFront, BCfiles staff

50 XP

28th June 2006

0 Uploads

230 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

Since I do not have the stargate pack, You might try here, Stargate Ship Pack v3.0 Tech Support




Atton

wait... what?

50 XP

30th October 2008

0 Uploads

42 Posts

0 Threads

#6 10 years ago

okkkk. New error. I'm fairly certain you guys can help me out on this one.. doesnt' seem specific to SG mod




Atton

wait... what?

50 XP

30th October 2008

0 Uploads

42 Posts

0 Threads

#7 10 years ago

Anyone?




tiqhud

FileFront, BCfiles staff

50 XP

28th June 2006

0 Uploads

230 Posts

0 Threads

#8 10 years ago

try this, it gives a-bit more information. Console Tracker, Bridge Commander Downloads, Bridge Commander 3rd party Scripting it is a handy tool




limey98

MUSE!!!!!!

50 XP

22nd May 2007

0 Uploads

460 Posts

0 Threads

#9 10 years ago

As Sovvie said at BCS, its likely a corrupted copy of Foundation.




tiqhud

FileFront, BCfiles staff

50 XP

28th June 2006

0 Uploads

230 Posts

0 Threads

#10 10 years ago

it- is then YOU got to redownload [foundation and Reinstall] Nothing else




  • 1
  • 2