arkroyal/hornets mvam or nanofx2 problem -1 reply

Please wait...

mattdawolf

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

19th August 2002

0 Uploads

150 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

hey. I don't know whether this is a MVAM problem or a NanoFX2 problem, but I get the following dialog boxes in quickbattle. I was playing as an arkroyal against a Marauder. Later I decide to test its mvam. The separation works fine, but the top box occurs shortly afterwards. The bottom dialog box occurs after the marauder is destroyed. Do I have to reinstall anything or is this just a bug with the mod itself?

:beer: :beer: :beer:




CaptainFish

Captain Of the USS Seaworthy

50 XP

5th July 2003

0 Uploads

887 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

looks like a nano problem to me. iget one thats about a "pickleing" error.




elminster

Bridge Commander Master HPer

50 XP

26th October 2002

0 Uploads

1,448 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

Yup, those are foundation/nanofx errors, the MVAM works fine, I tested it :)




mattdawolf

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

19th August 2002

0 Uploads

150 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

so now what? Ask for a patch to the mod or reinstall? I've got my entire BC thing ready to put together piece by piece without crash. It's a long process but at least I know there are fewer causes to my problems.




elminster

Bridge Commander Master HPer

50 XP

26th October 2002

0 Uploads

1,448 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

OK, the top error I've had, and a reinstall of NanoFX2b fixed it.

The bottom one I get all the time and it only interrupts game play in windowed mode.