BCMI Problem -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Tuvok1101

I want to be like the Admins

50 XP

10th December 2004

0 Uploads

204 Posts

0 Threads

#1 13 years ago

Everytime i try to install a mod w/ it it starts up and says its scanning and then it shuts down. Is there ANYTHING i can do to fix this? Thanks




blurb23

I take what n0e says way too seriously

50 XP

28th November 2004

0 Uploads

3,007 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

hmm... what mods are you trying to install? i remember having this problem once, but it corrected itself somehow...




Tuvok1101

I want to be like the Admins

50 XP

10th December 2004

0 Uploads

204 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

I am trying to install Armoured Voyager One mod.




Dero

I have nothing to add

50 XP

3rd November 2004

0 Uploads

109 Posts

0 Threads

#4 13 years ago

Do you have any Firewall or Pop-up-blocker installed. If you do than that may be the case. Deactivate them or check the settings. Its not the mod you are trying to install. Did it yesterday. Hope it works.




blurb23

I take what n0e says way too seriously

50 XP

28th November 2004

0 Uploads

3,007 Posts

0 Threads

#5 13 years ago

ive never tried it this way, but...

try BCMIing it into a temporary folder, and then move everything into the right spots




Tuvok1101

I want to be like the Admins

50 XP

10th December 2004

0 Uploads

204 Posts

0 Threads

#6 13 years ago

Thanks, but that still didn't do it




Tuvok1101

I want to be like the Admins

50 XP

10th December 2004

0 Uploads

204 Posts

0 Threads

#7 13 years ago

Well, i have an idea this might be a pain in the butt, but i would love if someone went through the trouble to do this for me. If you could acutally track down what bcmi put into the game and where and if you could e-mail that to me or somtehing so if someone would do that it would be greatly appreaciated!




blurb23

I take what n0e says way too seriously

50 XP

28th November 2004

0 Uploads

3,007 Posts

0 Threads

#8 13 years ago

did it even place the files into the temp. folder? if so, did you use BCMP to put it into the game?

if not, try uninstalling BCMI, and install it again... except, when you first run it, make sure that you arent installing any mods so that the foundation can be put in right




Tuvok1101

I want to be like the Admins

50 XP

10th December 2004

0 Uploads

204 Posts

0 Threads

#9 13 years ago

Well, i have an idea this might be a pain in the butt, but i would love if someone went through the trouble to do this for me. If you could acutally track down what bcmi put into the game and where and if you could e-mail that to me or somtehing so if someone would do that it would be greatly appreaciated!




blurb23

I take what n0e says way too seriously

50 XP

28th November 2004

0 Uploads

3,007 Posts

0 Threads

#10 13 years ago

i wouldnt mind doing it... as soon as i found out how to... edit: ok, how about doing this first... try changing the directory of where BCMI installs to into something else, so it might work then, and not require any effort at all :D ugh, and BCMI was supposed to be the easy way to install things




  • 1
  • 2