Black screen in QBR -1 reply

Please wait...

Zeus9518

STBC Rocks

50 XP

23rd December 2002

0 Uploads

166 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Hi all,

If this problem was been answered before, I apologise. Recently, when I try to play in QBR mode, the screen just goes black with no cursor. However, when I play the game properly, everything works fine. Can someone please tell me how to resolve this problem without having to reinstall?

Thanks.




Defiant

Free GNU user

50 XP

28th March 2002

0 Uploads

742 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

Can I see your console output, plz?




Zeus9518

STBC Rocks

50 XP

23rd December 2002

0 Uploads

166 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

Hi Defiant,

Thanks for getting back to me so quickly, it's greatly appreciated. Please find below in order, a list of all the mutators I currently have installed:

Stock Systems, Stock Ships, Extra Ships & Mods, Sneaker98's Bridge Menu Scroller, Sol, Helm Overide, Engineering Extension, NanoFX 2.0 beta, Romulus, Sol Multisystem, Multisystems AIs, BanzaiZAP SystemPack, Vent Plasma, Vent Plasma From All Ships, Wolf 359 Advanced.

The problem seems to be due to the NanoFX v2.0, because with it on, I get the black screen. When I do not have it selected, QBR works perfectly. Any help to resolve this problem would be greatly appreciated.

Thanks.




elminster

Bridge Commander Master HPer

50 XP

26th October 2002

0 Uploads

1,448 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

He still needs the console output.

Start the game in test mode and press the ` key (next to 1) when you enter QBR.




Zeus9518

STBC Rocks

50 XP

23rd December 2002

0 Uploads

166 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

Hi all,

Thanks to all those who gave me advice about my QBR problem, it's greatly appreciated. Fortunately, on this occasion I managed to solve my problem by reinstalling NanoFX2.0 again. However, as to how often I will succeed by doing this is anybody's guess.

Thanks.