BSOD, w/ clean 1.1 install. -1 reply

Please wait...

Dave-Mastor

Thus, I refute thee.

50 XP

7th May 2004

0 Uploads

794 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

As the title suggests I'm having a weird Black screen of death, I just re-installed the game, on my new computer and for some reason there is always a bsod when I try to start the game, so I tried patching it, still no luck. While I've had this before, never on a Clean install. The only thing different is, after the Previews, (Paramount, Totally games, ETC.) it apears, and if I'm not mistaken, doesn't the bsod happen before the previews? Also the cursor isn't there this time + there's no Ctrl-alt-Deleting it, or Alt-Shift-Tabbing it, I have to 5-sec power kill it. So, is there anyway to fix this? Or is it my disk that's F00B4R?




Dave-Mastor

Thus, I refute thee.

50 XP

7th May 2004

0 Uploads

794 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

Well, I was going to edit the post, but that's no longer an option, (Curses) It seems a Person named Optional87 had this problem a while back, aaaand couldn't get it fixed. http://forums.filefront.com/showthread.php?t=288819&page=1




lost_jedi

The Internet ends at GF

50 XP

19th December 2004

0 Uploads

138 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

Have you tried deleting your "options.cfg" file? So what is happening is it is playing the main intro and then leaving you at a blank screen? If so, it may be suggesting that it doesn't like your screen resolution - or at least the switching of it.




Dave-Mastor

Thus, I refute thee.

50 XP

7th May 2004

0 Uploads

794 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

Yes, I tried deleteing the Options.cfg, and I also tried setting my Screen Resolution to 1280 x 1024. None of them worked.




Dave-Mastor

Thus, I refute thee.

50 XP

7th May 2004

0 Uploads

794 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

Hate to double post one more, but, I fixed it! It turns out it was Anti-Aliasing on my nVidia control, I had it set to x2, setting it to application-select fixed it.