Destroyed ships dissappearing -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 10 years ago

I don't know if there's a way to fix this, but before, I had many ships and mods installed chosen by my self and in the game, after I destroyed a ship, it's hull would remain ingame. Now I have KM1.0 and they just vanish right after they get destroyed... no debris, no parts, nothing. Is there any way to change this?:confused:




laguardia528

GF makes me horny

50 XP

2nd March 2008

0 Uploads

82 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

what setting do you have the damage textures set on? medium or below can cause the "disappearing act" when there is a huge amount of damage.




Freakydude

You will succumb to the Freaks

50 XP

23rd August 2006

0 Uploads

205 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

Actually, doesn't KM automatically delete the wreckage once it's destroyed?




laguardia528

GF makes me horny

50 XP

2nd March 2008

0 Uploads

82 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

yes, thats a default feature. but the amount of visible damage your game is displaying can affect what the ships look like before they are deleted. EX: on high damage, every where you shoot you get high quality damage textures, versus on low, where you get a general dousing of poor quality damage textures or even none, then u blow up




Jb06

Stargate Bridge Productions

50 XP

26th September 2006

0 Uploads

349 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

Its got nothing to do with that at all.

Go to Configure...Customise...DS9FX...Misc Options and turn off Stabilise BC

that should make the debris stay.

~Jb06




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 10 years ago

Thanx JB, that fixed it. I swithced off, then applied the modifications to ds9, it told me to exit the game for it to take effect, I did and when I tried a mission the wreckage remained. Thanx for the prompt help, guys.