Engineering extension. -1 reply

Please wait...

RPGMaster2000

Resistance is illogical.

50 XP

19th February 2006

0 Uploads

58 Posts

0 Threads

#1 13 years ago

Everytime i activate the Engineerin Extenstension mod in the Mutators menu the Quick Battle refuses to start. It does this every single time no matter what mods i have and don't have. Can someone give me a hint of what's going on? :confused:




JimmyB76 Filer

ST: Bridge Commander Central Forums Admin

31,130 XP

19th March 2003

0 Uploads

2,890 Posts

84 Threads

#2 13 years ago

well, a console report would help... and, you are using the latest qb autostart, right? because the "Engineering Extention" as it was called; is pretty much out of date and had "graduated" to qb autostart...




RPGMaster2000

Resistance is illogical.

50 XP

19th February 2006

0 Uploads

58 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

I'm using the QB Autostart version 0.91 beta (it's the only one i've been able to find.) and if there is a newer version, then it might just be it. Is there one? And if there isn't, than i'll give you the console report.




JimmyB76 Filer

ST: Bridge Commander Central Forums Admin

31,130 XP

19th March 2003

0 Uploads

2,890 Posts

84 Threads

#4 13 years ago

oh ok, thats the most recent... when you referred to it as "Engineering Extension", i thought you were referring to an older version of it... but ya, if you could post a screenshot of the console report...




RPGMaster2000

Resistance is illogical.

50 XP

19th February 2006

0 Uploads

58 Posts

0 Threads

#5 13 years ago
JimmyB76 Filer

ST: Bridge Commander Central Forums Admin

31,130 XP

19th March 2003

0 Uploads

2,890 Posts

84 Threads

#6 13 years ago

hmm... im not too sure, offhand... tho this does look familair, i think ive seen this on BCU before... perhaps if you made a thread over at BCU's Tech Support forum, it would no doubt get better assistance?




RPGMaster2000

Resistance is illogical.

50 XP

19th February 2006

0 Uploads

58 Posts

0 Threads

#7 13 years ago

I'll try, thanks.




ryan2390

I'm too cool to Post

50 XP

30th July 2004

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#8 12 years ago

I have a similiar problem. When I have the Engineering Extension mutator turned on, I get the black screen of death..If anyone knows how to fix this, would the please email me [email]ryanelger07@googlemail.com[/email] Thanks




JimmyB76 Filer

ST: Bridge Commander Central Forums Admin

31,130 XP

19th March 2003

0 Uploads

2,890 Posts

84 Threads

#9 12 years ago

don't you read??

JimmyB76;2679089well, a console report would help... and, you are using the latest qb autostart, right? because the "Engineering Extention" as it was called; is pretty much out of date and had "graduated" to qb autostart...

also - get a console report (unsure how to? read stickied threads) and post your problem (with a screenshot of the console report) at BCC's Tech Support Forum lol




Defiant

Free GNU user

50 XP

28th March 2002

0 Uploads

742 Posts

0 Threads

#10 12 years ago

remove scripts/Custom/QBautostart/Marines.py and scripts/Custom/QBautostart/Marines.pyc