Hull Registry and MVAM 2.0 -1 reply

Please wait...

Vic G

I post to get attention

50 XP

6th October 2003

0 Uploads

64 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Since I installed MVAM 2.0 (which is working perfectly - great mod) the hull registry for my CG Sov has vanished. Any ideas would be appreciated!




Scouse_Commander

Live long but don't prosper

50 XP

26th January 2004

0 Uploads

5 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

That is really weird becuase the opposite happened to me, Before I didnt have MVAM 2.0 I didnt have the registry on my CG sovereign but now when I installed MVAM 2.0 it has returned ..Mmmmmmmmmm interesting




Toaster

i am CORNHOLLIO!!!

50 XP

16th February 2004

0 Uploads

60 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

i never had the registry on my Sovereign before and i didnt have it after i installed MVAM 2.0




EnterpriseG

I'm too cool to Post

50 XP

16th January 2004

0 Uploads

12 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

Sometimes I have the registry and sometimes I don't. It seems like a random thing.




EagleR

I don't spend enough time here

50 XP

26th April 2004

0 Uploads

18 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

I remember that after NanoFX 2 was released, I had to rename sovereign.nif to sovereign_glow.nif. It seems that for some reason, there is a copy of that file, except without the glow part. This applies to the Enterprise too. Curious...




sneaker98

BC Modder

50 XP

21st October 2002

0 Uploads

88 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

Hull registry? Well, the MVAM mutates the section that calls in ships. It's in MissionLib, called "CreatePlayerShip". I had to mess a bit with hull registries to get the ships to actually "change".. maybe the CG Sov relies on this. When I get a chance, I'll check this out.