I Got A Few Problems -1 reply

Please wait...

rat_race874

I'm too cool to Post

50 XP

10th June 2005

0 Uploads

11 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

I had "The Black Screen Of Death" but i have fixed it using the guide found here. however quickbattle will not run if Advanced technologies pack is activated. I had no problems with ATP prior to my black screen yellow cursor problem. also the image of the ship used in the tactical display and selection menu doesnot appear for all extra ships and stations. instead either the galaxy or sovereign icon appears but shows correct weapon configuration and firing arcs. also the ship description is blank where i know there is supposed to be a description. also the some of the wall texures and the tactical/helm console textures do not appear on my miranda bridge, instead just blinding patches of blinding white, any assistance would be greatly appreciated.




Dero

I have nothing to add

50 XP

3rd November 2004

0 Uploads

109 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

First of all, could you get a console report? About the ATP problem; there's a thread about how to make it work with Quickbattle. Take a look, maybe it helps.




rat_race874

I'm too cool to Post

50 XP

10th June 2005

0 Uploads

11 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

If by console report you mean hit the "~" button and bring down the menu in the game in testmode, than yes. also i just noticed that the back wall of the Defiant Bridge v. 3.0 will not display any of the LCARS menus. And does anyone know which mod allows you to have an mP3 player button at the science station?




Dero

I have nothing to add

50 XP

3rd November 2004

0 Uploads

109 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

Could you post the consoleoutput?




chaddh

I'm too cool to Post

50 XP

9th October 2005

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

Remember if all else fails you can always delete the activision folder and re install bridge commander Sometimes that’s all you can do…. Start from scratch . Unless your one of those computer programmers. Those guys and galls are amazing !!




rat_race874

I'm too cool to Post

50 XP

10th June 2005

0 Uploads

11 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

The Console reads File ".\Scripts\Foundation.py", line 226, in _SwapInModule pPostmodule = __import__(string.join(post[:-1], '.')) File ".\scripts\Custom\AdvancedTechnologies\Data\__init__.py", line 3, in ? from ATP_Config import* Import Error: No module named ATP_Config Trace back (innermost last): File "" line 7, in ?




JimmyB76 Filer

ST: Bridge Commander Central Forums Admin

30,367 XP

19th March 2003

0 Uploads

2,826 Posts

81 Threads

#7 12 years ago

go to scripts/custom/advancedtechnologies/data folder, open the _init_.py and put a "#" (minus the quotes) before 'from ATP_Config import', so it looks like: #from ATP_Config import




rat_race874

I'm too cool to Post

50 XP

10th June 2005

0 Uploads

11 Posts

0 Threads

#8 12 years ago

which application do i use to open a .py file?




elminster

Bridge Commander Master HPer

50 XP

26th October 2002

0 Uploads

1,448 Posts

0 Threads

#9 12 years ago

Notepad.