Kobayashi Maru Question on lost ships -1 reply

Please wait...

ITGL7272

I'm too cool to Post

50 XP

20th March 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#1 13 years ago

I just got into BC last week, so I am new to this but I have managed to get Kobayashi Maru working. Now I turned on a bunch of items that were not selected by default in the mutator and this is when I noticed the problem. At one point i had the Constitution Class vessel available to me in the QB options. I played a Constitution Class vessel vs a Constitution Class vessel.

For the life of me I cannot find it now. Its not in my menu.

Im really not well versed in bcmi and bc mod packager if I need to do something with those let me know.

I cant help but think I turned on a mod that disabled something.

Suggestions? Speculation?




Nebula Filer

7,083 XP

20th November 2003

9 Uploads

673 Posts

14 Threads

#2 13 years ago

You install the BC 1.1 patch before KM .9.0 and KM .9.1 ??

Also did you use bcmi and bc mod packager at all during KM's instllation?? please don't.




ITGL7272

I'm too cool to Post

50 XP

20th March 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

I had BC competely installed before I installed KM. So the patch was already installed.

I did not use bcmi and bc mod packager for the KM install. In fact I installed then after I had KM working because I made an alternative install of BC in a different folder that was for non KM use.




ITGL7272

I'm too cool to Post

50 XP

20th March 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#4 13 years ago

Well I reinstalled and updated both BC and KM in a seperate install, selected extra ships and nano only, for now anyway....

That brough back all the other ships like the connie and intrepid.

I dont know what I did before to lose this, I'll play around with it. If anyone has ideas or suggestions, feel free to add on.




Nebula Filer

7,083 XP

20th November 2003

9 Uploads

673 Posts

14 Threads

#5 13 years ago
I had BC competely installed before I installed KM. So the patch was already installed.

The patch is not part of the CD...