NanoFX Problem -1 reply

Please wait...

Sonic14

The Internet ends at GF

50 XP

6th November 2004

0 Uploads

131 Posts

0 Threads

#1 9 years ago

In the past my computer was fully capable of handling Bridge Commander and Bridge Commander with NanoFX installed. But now that I'm reinstalling the game, it run's just fine. When I installed both BCMI and BCMP and the foundation files the game still works. But, when I install NanoFX it seems like the game attempts to run, but encounters complications when the video's should be loading. In a dire attempt, I tried the "-Testmode" shortcut, but no success. Is there a step I missed or did wrong?




Nebula Filer

7,083 XP

20th November 2003

9 Uploads

673 Posts

14 Threads

#2 9 years ago

please do not use BCMI or BCMP anymore... get BCUT... it contains the latest foundation and it should install Nano FX 2.0 Beta without fault...




Sovereign_73811

I don't spend enough time here

50 XP

20th November 2009

0 Uploads

16 Posts

0 Threads

#3 9 years ago

I have another problem with Nanofx 2.0.

My Dominion ships don't have the damage textures when I hit them and the game crashes if a ship is destroyed.




Sovereign_73811

I don't spend enough time here

50 XP

20th November 2009

0 Uploads

16 Posts

0 Threads

#4 9 years ago

I have another problem with Nanofx 2.0.

My Dominion ships don't have the damage textures when I hit them and the game crashes if a ship is destroyed.




Henze

perfection!

50 XP

15th December 2006

0 Uploads

489 Posts

0 Threads

#5 9 years ago

then you should open up another Thread




teleguy

I want to be like the Admins

50 XP

14th February 2009

0 Uploads

220 Posts

0 Threads

#6 9 years ago

Make sure the damage resolution pLODModel.AddLOD(pStats["FilenameHigh"], 10, 120.0, [COLOR=Red]15.0[/COLOR], [COLOR=Red]15.0[/COLOR], 400, 900, "_glow", None, None)[COLOR=Black] in the ship script in Bridge Commander\scripts\ships\ isn't set to zero.

Delete the vox.nif files in the model folder too. [/COLOR]