Problem with Sol MultiSystem -1 reply

Please wait...

tbower

.

50 XP

16th October 2004

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

I am having a problem docking at the Starbase located at Earth in the Sol Mutisystem. As for which version I have, all I know is that the Install is an exe that reads "The Sol Muti-System by Chris Jones, NanoFX2-ed, with AI Ship Activity." What is happening is that I warp to Earth, and try to dock with the starbase there. It skips the cutscene of the ship entering the docking bay, and goes right to Graff on the screen. Then, it seems to attempt to play the next cutscene of the ship leaving, but instead the whole screen is black. After the cutscene, I can see helm, engineering menus, but there is no ship, stars, system, people, etc. It is just black screens with the menus popping up. Actors voices and music still play as if everything is normal. Oh, and I am able to dock at the Starbase at Starbase 12 system normally. Anyone have any guidance, or maybe a link to a better version of this multisystem that worked out the bugs? Thanks!




jelmew

GF Pwns Me!

50 XP

6th January 2005

0 Uploads

46 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

Do you have QBR installed?




-Nyiz-

Resistance is futile

50 XP

28th July 2004

0 Uploads

27 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

I had a problem like this, but it was only a bug. But the bug had gone the nex time is started BC. Do you have all the requirements needed for the system pack?




tbower

.

50 XP

16th October 2004

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

Yes, I do have QBR installed, version 2.3 actually. And I used to be able to dock before. Everything worked at one time, and I have not made any changes to my game since it was working (I am someone who is very cautious about which mods I choose to install, b/c BC is so finicky. Anyway, maybe I just need to have the newest version of this system pack? Does anyone know which one that is?




elminster

Bridge Commander Master HPer

50 XP

26th October 2002

0 Uploads

1,448 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

Sounds like two problems, the first is I'm guessing you no longer have the standard starbase HP? Your docking path is all messed up which is why it docks instantly. The black screen is a problem with NFX blinkers on one of your ships.




tbower

.

50 XP

16th October 2004

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

If that's true, why am I able to dock at Starbase 12 successfully, just not at Earth "Starfleet Commmand?" And how do I go about correcting it?